Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


         ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                Πρέβεζα :  28 -3 - 2014


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  Π.Ε.                                     Αρ Πρωτ :  35

         Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ                                             

 ΓΡΑΦΕΙΑ: Μανοπούλου 12


ΤΗΛ –ΦΑΞ  26820 22868                                                            

Τ.Κ  48100   ΠΡΕΒΕΖΑ

Mail: syllogosekppeprevezas@gmail.com                  Προς : Μέλη του Συλλόγου

 

Θέμα : «Πρακτικά ενάντια στην αυτοαξιολόγηση- Έκτακτη Γ. Σ.»

 

Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε την τρίτη κατά σειρά εγκύκλιο για την αυτοαξιολόγηση (υπ' αριθ. 44375/Γ1/24-3-2014) με την οποία καλεί τους Διευθυντές να συγκροτήσουν υποχρεωτικά τις ομάδες εργασίας έως τις 4/4/2014.

Με την αυταρχική αυτή εγκύκλιο, το υπουργείο παιδείας, ομολογεί τον φόβο του και την ήττα του μπροστά στην μαζική αντίδραση του εκπαιδευτικού κόσμου, στη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης που φέρνει αυτή η αξιολόγηση. Η προαιρετική εφαρμογή της αυτοαξιολόγησης και η καλλιέργεια “κουλτούρας αξιολόγησης” δεν βρήκε την συναίνεση των εκπαιδευτικών.

Καλούμε όλους τους συλλόγους διδασκόντων του νομού μας  να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες και να υπογράψουν τα πρακτικά ενάντια στην αυτοαξιολόγηση, εφόσον δεν το έχουν ήδη κάνει, με τα οποία δηλώνουν ότι δεν συγκροτούν εθελοντικά ομάδες εργασίας,  ώστε να αποτυπωθεί η απουσία συναίνεσης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Οι συλλογικές αποφάσεις σε κάθε σχολείο που λένε όχι στις ομάδες εργασίας αποτελούν μια δικαιωμένη και καταγεγραμμένη επιλογή που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. 

Τέλος καλούμε

όλους τους συναδέλφους σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Τρίτη 1 Απριλίου, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας, στις 7:00 μ.μ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας απαντώντας με ενότητα και αποφασιστικότητα,  συσπειρωμένοι στο σύλλογό μας και στο εκπαιδευτικό κίνημα, χαράζουμε συλλογικά βήματα αντίστασης, που τα υπηρετούμε μαζικά και κλιμακώνουμε την πάλη μας μέχρι τη νίκη! 

Για το ΔΣ

 

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γραμματέας

 

 

Βασίλειος Ζυγούρης                                     Ματθαίος Φιλιππούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.